Lees meer
U bevindt zich hier > Plan van aanpak
Korte communicatiekanalen en vaste projectbegeleiders binnen CDL-engineering staan borg voor een bijzonder efficiënte werkwijze en een betaalbare oplossing.

We luisteren naar uw wensen

CDL-engineering krijgt dikwijls te maken met gevoelige informatie van de klant, waardoor een strikte confidentialiteit vereist is en ook gegarandeerd wordt. Het gaat immers vaak om belangrijke investeringen en verregaande innovaties waar de concurrentie geen lucht mag van krijgen. En hier komt één van de grote troeven van CDL-engineering naar boven, de kleinschaligheid.

We gaan aan de slag

CDL-engineering kan werken volgens een welomschreven opdracht, maar liever nog denken ze actief en pro-actief mee met de klant, waarbij ze verrijkende en verrassende nieuwe invalshoeken kunnen aandragen. Gezien het in de meeste gevallen gaat om aanzienlijke investeringen, zorgt CDL-engineering bovendien voor de nodige gemoedsrust bij de verantwoordelijke van de klant.

We stellen de oplossing voor

Samen worden de investeringen nauwkeurig geanalyseerd en bijgestuurd waar nodig, zodat het budget steeds geoptimaliseerd wordt en perfect onder controle kan gehouden worden. Machines worden van scratch bedacht en volledig uitgetekend, in nauwe samenwerking met de machinebouwer. Ook losse, specifieke onderdelen krijgen op deze manier vorm en worden in 3D uitgewerkt en voorgesteld.

We ontwikkelen

De eigen ervaring speelt een belangrijke rol, maar voor bepaalde projecten kan de expertise ingeroepen worden van de Gentse Hogeschool. Elk ontwerp steunt op een duidelijke strategische visie en maakt gebruik van geavanceerde tekenprogramma’s zoals One Space Modeling (PTC) en Inventor (Autodesk) en andere, (o.a. sterkteberekeningen, sheet metal, bibliotheken, ...)

We volgen persoonlijk op

Zaakvoerder Filip Leenknegt maakt er een erepunt van om persoonlijk de projecten nauw op te volgen met het management van de klant, als verlengstuk én vertrouwenspersoon. Korte communicatiekanalen, vaste projectbegeleiders en ontwerpers binnen CDL-engineering staan borg voor een bijzonder efficiënte werkwijze en een betaalbare oplossing.

 

Ontdek wat CDL-engineering voor uw bedrijf kan betekenen.

Contacteer ons

U kunt rekenen op een vaste projectbegeleider die uw project van A tot Z opvolgt.

Talent van eigen bodem dat voor u de handen uit de mouwen steekt.

Ontdek ons team

Wij maken gebruik van cookies

De website van CDL-Engineering maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.