CDL-engineering rondt twee projecten af voor Galloo Groep

Galloo Groep

Bij dit project hebben we overduidelijk voordeel kunnen halen uit de ervaring van zaakvoerder Filip Leenknegt en zijn team.

Tony Van Neste

Tony Van Neste was zeer te spreken over de samenwerking: “Van uit mijn vorige job wist ik reeds dat CDLengineering, dankzij hun vroegere ervaring in de machinebouw, steeds actief en pro-actief met de klant meedenkt om tot werkbare oplossingen te komen. Hun inbreng omvat een grote dosis praktische expertise en gaat heel wat verder dan het louter en alleen aanleveren van tekeningen. Bij dit project hebben we overduidelijk voordeel kunnen halen uit de ervaring van zaakvoerder Filip Leenknegt en zijn team met transportschroeven, wastrommels en met de waterbesparende maatregelen die daarbij horen.”

De voorstellen van CDL-engineering werden intern geëvalueerd, qua veiligheidsaspecten overlopen met een veiligheidsbedrijf en tenslotte overgemaakt aan de machinebouwer voor de eigenlijke constructie. Het hele proces, van eerste bespreking tot aanlevering van de tekeningen nam slechts 6 maanden in beslag.

Ontdek wat CDL-engineering voor uw bedrijf kan betekenen.

Contacteer ons

U kunt rekenen op een vaste projectbegeleider die uw project van A tot Z opvolgt.

Talent van eigen bodem dat voor u de handen uit de mouwen steekt.

Ontdek ons team

Wij maken gebruik van cookies

De website van CDL-Engineering maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.