Over ons

Jarenlange ervaring​

Optimalisatie van productieprocessen, herlokalisatie, productiecapaciteit verhogen? Allemaal vragen waar u graag overlegt met een dynamisch en professioneel team?

Neem snel contact op en maak kennis met ons.

Binnenhuisarchitect van de industrie​

Filip Leenknegt en Dries Hillewaere vormen samen de drijvende kracht achter CDL-engineering uit Gits. Met een klein en dynamisch team staan ze in voor de engineering en lay-out van volledige fabrieken in heel diverse sectoren in de procesindustrie (voeding, recyclage, metaal, grondstoffen, …).  “Noem ons gerust de binnenhuisarchitect van de industrie, dit omvat het best wat we doen en waar we sterk in zijn.”

Bovendien ontwerpen we eveneens specifieke machines die thuis horen in de procesindustrie, maar waarvoor geen machine op de markt beschikbaar is. Dit vanuit ruime ervaring in productontwikkeling en uitvoering. 

CDL-engineering staat voor

Een betrouwbare partner

CDL-engineering krijgt dikwijls te maken met gevoelige informatie van de klant, waardoor een strikte confidentialiteit vereist is en de belangrijke investeringen en verregaande innovaties nauwlettend worden opgevolgd.

De kleinschaligheid van CDL-engineering en volledige onafhankelijkheid in het voorstellen van oplossingen vormen een grote troef.

Luisteren naar uw wensen

CDL-engineering kan werken volgens een welomschreven opdracht, maar liever nog stellen we vanuit uw wensen de specificaties op en bouwen daarop verder om actief en pro-actief mee te denken met de klant, waarbij we out of the box-oplossingen kunnen voorstellen.

Ontwikkeling

Samen met de klant worden de productieomgevingen, proceslijnen of specifieke automatiseringsprojecten nauwkeurig geanalyseerd. 

Bij het doorlopen van het ontwikkelingsproces wordt rekening gehouden met o.a. product flow, ergonomie, veiligheids- en milieuvereisten, …

Het budget wordt hierbij steeds in het oog gehouden. Het concept wordt volledig uitgewerkt en gevisualiseerd, dit in nauwe samenwerking met de klant en leveranciers.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een grote diversiteit aan geavanceerde programma’s.

Opvolging

We houden er aan om vanuit persoonlijk contact de projecten nauw op te volgen met de klant. 

Korte communicatielijnen, vaste projectbegeleiders en ontwerpers binnen CDL-engineering staan borg voor een bijzonder efficiënte werkwijze en betaalbare oplossing!

Experts in designing efficiency

Benieuwd wat CDL-engineering voor uw bedrijf kan betekenen?